Ballongsläpp

Ska du inviga en Olympiad? Eller en ny korvkiosk? Eller bara ha en hejdundrande fest? Ett ballongsläpp är ett spektakulärt sätt att skapa feststämning på oavsett sammanhang. Tusentals ballonger fyllda med helium hålls förankrade i nät vid marken och på en given signal släpps dom iväg mot skyn. En fantastisk effekt med enorm dragningskraft.

Eller så kan ballonger fyllas med luft till ett ballongnedsläpp! Nedsläppen görs med fördel inomhus där en större mängd ballonger med hjälp av ett nät hålls på plats under taket. När nätet öppnas faller ballongerna ner och hela lokalen med festande människor blir överösta med ballonger på några sekunder. Smällarna när de glada festdeltagarna stampar på ballongerna slår det mesta i fyrverkeriväg!

Miljövänligt!

Våra latexballonger är gjorda av 100 % naturlig latex- ingen plast! Våra latex ballonger miljövänliga och förmultnar lika fort som ett vanligt eklöv i din trädgård.

Latexballonger kommer ifrån gummiträd. Man får fram latex genom att hugga bort en bit bark ifrån ett träd och fångar sedan upp latexet i en behållare. Dessutom skadar man inte träden genom denna process.

Ring oss på 08-18 15 10

För Offert Ring eller Maila

08 – 18 15 10

info@promotionpartner.se